Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sensor Data Challenge

november 23, 2017 @ 12:00 am - november 24, 2017 @ 12:00 am

Een camera, microfoon, gps, gyroscoop, accelerometer, lichtsterktesensor, nabijheidssensor, hartslagmeter… de smartphone in je hand of de activity tracker om je pols bevatten heel wat slimme sensoren. Hoe kunnen we die sensoren inzetten of combineren om gezondheid, leefstijl en leefomgeving te meten in bevolkingsonderzoek?

CBS, RIVM, De Haagse Hogeschool en UU dagen je uit: DENK, ONTWERP, en PROGRAMMEER MEE in deze hackathon! En maak kans op de hoofdprijs van 1000 euro. Aanmelden.

Waar, wanneer, voor wie
Waar: CBS, Den Haag​
Wanneer: 23 en 24 november 2017
Voor wie: teams van maximaal 4 mensen​
Kosten: geen

Ter compensatie dien je zelf devices (laptop, smartphone, eventueel ​activity tracker of andere sensoren) mee te brengen; deze kun je het beste van te voren voorzien van de juiste werkomgeving (installatie van juiste tools e.d.).

Voor eten en een slaapgelegenheid wordt gezorgd, neem wel een slaapzak en hoofdkussen mee. Beloning: Een jury beoordeelt de ontwerpen. Prijzen zijn: 1000 Euro voor de winnaar en 500 Euro voor de nummer twee. Verder beogen CBS en RIVM projecten te starten samen met de winnende teams om ideeën te realiseren en verder te ontwikkelen. Daarbij zal gebruik gemaakt worden van bestaande usability test ruimtes en apparatuur. Worden​ nog bekend gemaakt. Daarnaast levert het je een erg leuke ervaring op en een leerzame samenwerking met verschillende disciplines.​

Meer informatie en aanmelden klik hier!​


 

 

Gegevens

Begin:
november 23, 2017 @ 12:00 am
Einde:
november 24, 2017 @ 12:00 am

Locatie

Universiteit Utrecht