Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congres DC Groot Gelijk 2018

juni 15, 2018 @ 10:00 am - 5:00 pm

Na 4 jaar is het eindelijk zover, een nieuw Gelijkspanningscongres! Op 30 januari 2014 vond het eerste Gelijkspaningscongres plaats sinds Edison de ‘Current Wars’ had verloren. Nu, 4 jaar verder, wordt het wat ons betreft tijd voor een jaarlijks terugkerend vervolg!

De ‘Energietransitie’ is een ‘hot’ topic, duurzame kracht, warmte, licht, comfort, gezondheid en mobiliteit zijn de uitdagingen van de aankomende periode. Heeft gelijkspanning hier een plek? Wat is er met gelijkspanning al gedaan, wat zijn uitdagingen en waar liggen de kansen?

De initiatiefnemers van dit nieuwe congres zien een toenemende belangstelling voor gelijkspanning en vermogenselektronica. Zij willen de markt bewegen om meer gelijkspanningsprojecten te starten. Ook willen zij partijen stimuleren om hier producten voor te ontwikkelen. Ten derde is er het besef dat kennisdelen en samenwerken zeer gewenst is.

Initiatiefnemers bereiden dit congres voor, met 15 juni 2018 als de dag waarop alle relevante partijen bij elkaar komen. Na de zomer wordt er opgevolgd met kleine workshops of masterclasses over een specifieke thema of voor één specifieke doelgroep.

Samen met partners uit diverse projecten presenteert De Haagse Hogeschool over de voortgang in projecten, zoals over DC straatverlichting en DC-FLexhouse / het ombouwen van huishoudelijke apparatuur om te werken op gelijkspanning.

De doelgroep bestaat uit toeleveranciers, ontwikkelaars, netbeheerders, kennisinstellingen, overheden en financiële dienstverleners. De congresorganisatie ziet er op toe dat er een gezonde mix van aanbieders en afnemers is. De conferentie heeft een semi-besloten karakter. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via partners.

Gegevens

Datum:
juni 15, 2018
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Website:
https://www.gelijkspanning.org/congres2018

Locatie

De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein
Symfonielaan 1
Nieuwegein, 3438 EW
+ Google Maps