Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NGI-congres: Process Mining in de zorg

november 12, 2014 @ 6:30 pm - 9:30 pm

Woensdagavond 12 november was er bij het seminar “Proces Mining in de zorg”, georganiseerd vanuit een samenwerkingsverband met het Ngi-Ngn, een gevarieerd publiek aanwezig. Deze bijeenkomst kent onder meer zijn oorsprong uit het succesvolle congres: “Radical innovations for health”, dat het Expertisecentrum 11 juni jl. organiseerde. Een van de onderwerpen die de genodigden verder wilden uitdiepen, was het onderwerp Big data. De actuele tool Proces Mining speelt hier mooi op in.

Na een lezing met uitleg over het instrument Proces Mining, kwam er veel energie los bij de discussie in subgroepjes. De discussie spitste zich toe op het toepassen van Proces Mining bij het optimaliseren van het behandelproces bij darmkanker. De moderatoren Hidde Duivenvoorden, Tobias Disse, Rini la Gasse, Reinier Olthof, Rudi Niks en Gitte Kloek speelden een belangrijke rol hierin.

Wij kijken terug op een succesvolle avond waarbij nieuwe zienswijzen over het gebruik van Proces Mining zijn gedeeld. Deze avond was de eerste in een reeks van vervolgactiviteiten naar aanleiding van het congres “Radical innovations for health”. Een korte sfeerimpressie en de gegeven presentaties vindt u hieronder.

 

 

PRESENTATIES

> Presentatie: Voorbereiden data

> Presentatie: Process mining in de zorg

 

Gegevens

Datum:
november 12, 2014
Tijd:
6:30 pm - 9:30 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Expertisecentrum De Haagse Hogeschool Delft
Website:
https://www.facebook.com/#!/expertisecentrumdelft

Locatie

De Haagse Hogeschool Delft
Rotterdamseweg 137
Delft, 2628 AL
+ Google Maps
Website:
www.dehaagsehogeschool.nl